Bemutatkozás

      A BELMONDO® gumiszőnyegek minden igényt kielégítenek. Telepítésük egyszerű és hosszú élettartamúak. Lágyságuk, rugalmasságuk védi a lovak patáit, az inaikat és az ízületeiket, növelik a kényelmüket. A gumiszőnyegek csúszásgátló anyaggal rendelkeznek, ezáltal nagyfokú biztonságot nyújt a lovak lefekvésénél is. Ezen kívül hő- és zajszigetelők, valamint stabilan hozzájárulnak az alom csökkentéséhez, a takarítás megkönnyítéséhez. Így támogatják a higiéniát és csökkentik a munkaterhet.       A BELMONDO® gumiszőnyegekkel megelőzhetők az izombetegségek, a reuma és merevség is. A gumiszőnyegek felszíne lehetővé teszi a könnyű tisztíthatóságot, és ezáltal megakadályozza a kellemetlen szagok terjedését.

      A BELMONDO® gumipadló burkolatok csökkentik a költségeket, mind a szalmafogyasztási és tárolási költségekkel, mind pedig a hulladék csökkenésével. A munkaidő és munkaerő-csökkentéshez is jelentősen hozzájárulnak, ezáltal több időt tölthet lovaival.A BELMONDO® gumi padlóburkolat standard mérete: 1 m x 1 m
Felhasználási területek:
  • Bokszok
  • Futtatók
  • Közlekedési utak
  • Utánfutók
  • Karámok
A BELMONDO® gumi padlóburkolatokat hosszú élettartam és kiváló minőségű jellemzi. A termékek 100 % gumiból készülnek, így nagyon különleges tulajdonságokkal rendelkezik.